You are here

Om oss

Syngenta Flowers Europe är Syngentas försäljnings- och distributionsorganisation inom blommor och finns i Europa, Afrika och Mellanöstern (EAME). Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa småplantor, frön och orotade sticklingar till krukväxter, utplanteringsväxter och perenner.

   

Syngenta Flowers erbjuder professionella odlare ett brett utbud av produkter och tjänster för att hjälpa dem att förbättra sin lönsamhet.

Våra erfarenheter och kunskaper om växter och branschen hjälper oss att möta de olika kraven från odlare, återförsäljare och konsumenter. Detta stöds av 140 års erfarenhet inom blomsterbranschen i kombination med vår distributionskedja och vår styrka inom forskning och utveckling.

Genom vår spetskompetens vad gäller kvalitet, leveranser och övriga tjänster strävar vi efter att vara odlarens första val som leverantör.

Syngenta Flowers ingår i Syngenta Lawn and Garden, som är en del av Syngenta – ett av världens ledande företag. Läs mer om Syngenta

Genom forskning och utveckling i världsklass, globalt nätverk och engagemang för våra kunder hjälper vi till att få ut maximalt av plantornas potential, skydda miljön och förbättra hälsa och livskvalité.